wordpress

WordPress websites

Steeds meer bedrijven gaan online de concurrentie aan op het gebied van zoekoptimalisatie (SEO), webdesign en functionaliteit. Een goed doordachte website is daarom een must. Jouw website vertelt het verhaal of eigenlijk de 'beleving' van je product, merk of bedrijf. Wij helpen je die 'beleving' te vertalen naar je website.

Wat we doen

Of je nu een klein of een groot bedrijf hebt, wij maken je website op maat. We kijken naar webdesign en naar functionaliteit en vindbaarheid. We stemmen webdesign af op je wensen, denken met je mee over de juiste 'beleving' en gaan aan de hand daarvan voor je aan het werk.

Naast het design en functionaliteit, zijn de teksten op je website essentieel voor een goede vindbaarheid en conversie. Wil je het schrijven van de teksten uitbesteden of een professional laten meekijken naar jouw eigen teksten? Ik werk regelmatig samen met tekstschrijvers en breng je graag in contact met een professional uit mijn netwerk.

Kan ik de website zelf beheren?

De kracht van WordPress is dat je eenvoudig je eigen website kunt beheren. Ook als je weinig verstand hebt van websites. Wil je helemaal geen omkijken naar je website? Wij kunnen je website ook beheren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarom WordPress?

 • Makkelijk

  Gebruiksvriendelijk

  Wanneer je iets wilt aanpassen op je WordPress website kan dit eenvoudig via de back-end (waar je jouw website beheert) gedaan worden. De interface van WordPress is gebruiksvriendelijk en het kost niet veel tijd om het beheer onder de knie te krijgen.

 • Veilig

  Website beveiliging

  Plugins en thema's die binnen de WordPress community worden aangeboden zijn vaak het doelwit van hackers. Bij ons is dat NIET het geval. Wij werken niet met standaard plugins en thema's, maar maken zelf de plugins en houden elke dag de WordPress updates bij.

 • Zoekmachine vriendelijk

  SEO (zoekoptimalisatie)

  Bij het aanmaken van pagina's en berichten houdt WordPress rekening met verschillende factoren die google accepteert. Met de door ons geschreven zoekoptimalisatie software kun je eenvoudig zoekwoorden en een omschrijving meegeven aan elke pagina of bericht.

Hulp nodig?

Neem contact op via het contactformulier of bel Tom Tenbergen op telefoonnummer 06 253 938 03.

Wat kost een WordPress website? Klik hier voor onze tarieven