wordpress

WordPress websites

Steeds meer bedrijven gaan online de concurentie aan op het gebied van zoekoptimalisatie, webdesign en functionaliteit. Een goed doordachte website is daarom een must. Jouw website vertelt het verhaal of eigenlijk de 'beleving' van uw product, merk of bedrijf. Wij helpen u graag verder bij die 'beleving' van uw website!

Wat we doen

Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, wij maken uw website op maat! We kijken daarom niet alleen naar webdesign maar ook naar functionaliteit en vindbaarheid. We stemmen webdesign af op uw wensen, we denken met u mee over de juiste 'beleving' en gaan aan de hand daarvan voor u aan het werk.

Kan ik de website zelf beheren?

De kracht van WordPress is dat je met weinig verstand van websites, eenvoudig uw eigen website kunt beheren! Er is een mogelijkheid om dit door ons te laten beheren, dit houdt in dat wanneer u iets veranderd of aangevuld wilt hebben, eenvoudig via de mail naar ons gestuurd kan worden. Wij houden dan rekening met de zoekoptimalisatie (beter vindbaarheid in google) en de kwaliteit van de website!

Waarom WordPress?

 • Makkelijk

  Gebruiksvriendelijk

  Wanneer je iets aangepast wilt hebben op je WordPress website kan dit eenvoudig via de back-end (waar je jouw website beheert) gedaan worden. De interface van WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en het kost niet veel tijd om dit onder de knie te krijgen.

 • Veilig

  Website beveiliging

  Wij werken niet met standaard plugins en thema's. Plugins en thema's die binnen de WordPress community worden aangeboden zijn vaak het doelwit van hackers, dit is bij ons NIET het geval. Wij maken zelf de plugins en houden elke dag de WordPress updates bij.

 • Zoekmachine vriendelijk

  SEO (zoekoptimalisatie)

  Bij het aanmaken van pagina's en berichten houdt WordPress rekening met verschillende factoren wat google accepteert! Met de door ons geschreven zoekoptimalisatie software kun je eenvoudig zoekwoorden en omschrijving mee geven aan elke pagina of bericht!

Hulp nodig? Tom helpt je

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of op telefoonnummer 0625393803 (Tom Tenbergen).

Wat kost een WordPress website? Klik hier voor onze prijzenlijst