webapplicatie

Webapplicatie laten ontwikkelen

Wij zijn aan het groeien net als een heleboel ander bedrijven. Steeds meer zie je bedrijven overgaan op eigen systemen die het werkproces versnellen. Dit maakt Excel en andere soort gelijke programma's (steeds meer) overbodig. Een webapplicaite kan ook een website zijn met specifieke mogelijkheden. Bijvoorbeeld een stemsysteem waarbij gebruikers hun stem moeten bevestigen via email.

Wat we doen

Een webapplicatie wordt speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld! Doormiddel van een framework leggen we de basis van de webapplicatie, hierop bouwen we functies die je van ons verlangt. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan maken we altijd een functioneel ontwerp. Hierin staan alle functies omschreven. Aan de hand van het functioneel ontwerp kunnen we beginnen met het bouwen.

Onderhoud

Door het werken met een framework (wat het systeem overzichtelijk maakt) kunnen we de webapplicatie makkelijk onderhouden en door ontwikkelen. Net als WordPress en andere systemen zal er onderhoud verricht moeten worden, dit hangt af van de complexiteit en het gebruik ervan.

Waarom een webapplicatie

 • Is overal toegankelijk

  met een internet verbinding

  Een webapplicatie is een software dat atlijd bereikbaar is via internet. Vaak beschikt een webapplicatie over een inlogsysteem zodat alleen de mensen die er recht op hebben kunnen inloggen.

 • Makkelijk schaalbaar

  Doorontwikkeling

  Doordat we niet afhankelijk zijn van systeemfuncties is het makkelijk schaalbaar.

 • Geen hardeschijf

  Alles gaat via de server/cloud

  Wij werken online dit betekent dat alle gegevens op de server worden opgeslagen. Alle verbindingen tussen website en klant verloopt via een beveiligde verbinding "ssl" en er wordt dagelijks automatisch via het internet een backup van uw webapplicatie gemaakt.

Hulp nodig? Tom helpt je

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of op telefoonnummer 0625393803 (Tom Tenbergen).

De kosten van een nieuwe applicatie zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen, maar we houden de kosten laag. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Weten wat een WordPress website kost? Klik hier voor onze prijzenlijst