webapplicatie

Webapplicatie laten ontwikkelen

Steeds meer bedrijven gaan over op eigen systemen die het werkproces versnellen. Webapplicaties. Een webapplicatie kan ook een website zijn met specifieke mogelijkheden. Denk aan een stemsysteem waarbij gebruikers hun stem moeten bevestigen via e-mail. Ben jij op zoek naar een oplossing om processen te vereenvoudigen? Wij ontwikkelen slimme webapplicaties die voor jou werken.

Wat we doen

Een webapplicatie wordt speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld. Met een framework leggen we de basis van de webapplicatie, daarop bouwen we de functies die jij nodig hebt. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, maken we altijd een functioneel ontwerp. Hierin staan alle functies omschreven. Aan de hand van het functioneel ontwerp beginnen we met bouwen.

Onderhoud

Door het framework (dat het systeem overzichtelijk maakt) kunnen we de webapplicatie makkelijk onderhouden en verder ontwikkelen. Net als bij WordPress en andere systemen is onderhoud nodig. Hoeveel hangt af van de complexiteit en het gebruik van de webapplicatie.

Waarom een webapplicatie

 • Overal toegankelijk

  met een internet verbinding

  Een webapplicatie is software die altijd bereikbaar is via internet. Vaak beschikt een webapplicatie over een inlogsysteem zodat alleen de mensen die er recht op hebben kunnen inloggen.

 • Makkelijk schaalbaar

  Doorontwikkeling

  Doordat we niet afhankelijk zijn van systeemfuncties is de webapplicatie makkelijk uit te breiden.

 • Geen hardeschijf

  Alles gaat via de server/cloud

  Wij werken online wat betekent dat alle gegevens op de server worden opgeslagen. Alle verbindingen tussen website en bezoeker verlopen via een beveiligde verbinding, ssl. Dagelijks wordt er automatisch een backup van de webapplicatie gemaakt.

Hulp nodig?

Neem contact op via het contactformulier of bel Tom Tenbergen op telefoonnummer 06 253 938 03.

De kosten van een nieuwe applicatie zijn afhankelijk van jouw wensen. Wij denken met je mee en houden rekening met je budget. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? We komen graag bij je langs om ze te bespreken.